Post by agpucriveta on Feb 22, 2022 12:33:48 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettuste tõrgete ressurss ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
See mäng on hämmastav! Ainus halb asi on see, et sellel pole tegelikult palju, kui uuendate oma asju, läbite tasemed, et bossiga võidelda, see selleks. Aga ma annan sellele ikkagi 5 tärni!
Kontseptsioon ja mäng on telefoni jaoks suurepärane, kuid reklaamid... iga tase ja iga lisavarustus, kui tasemed kestavad põhimõtteliselt 30 sekundit, tapavad mängu desinstallituna pärast esimese lepingu sõlmimist (5 taset). Installiks uuesti, kui reklaamid ilmuksid pärast iga lepingut vähem sõnaõigust.
Mäng pole pooltki halb, kuid ma vihkan, et mind sunniti reklaame vaatama ja klõpsama 2 piksli laiuse ekraanil mõnda pisikest nuppu, seejärel pean ootama veel 5 sekundit, et proovida samadel kahel pikslil klõpsata. reklaam. Kõigi reklaamidega, mis sunnib teid vaatama, pole see lihtsalt minu aega väärt. Desinstallis selle prügi kohe!!!
(Ma ütlen seda mitte mu isa) see on hea mäng. Kuid tüütu on see, et igal korrusel, mille lõpetan, ilmub reklaam, kuid see on teie viis raha teenida, mis on ok
Hetkel on kõik korras. Peaks sellele mängule mingit tüüpi heli lisama. Läksin nii kaugele, et avasin esimese riietuse, kuid midagi ei muutunud ja teadsin, kuhu minna, et riietust vahetada. Peaks lisama koha riiete vahetamiseks.
Armastan mängu siiani. Reklaamid on veatud. Heli on täies hoos ja seda ei peata ka vaigistamise valik. Valikuliste reklaamide vaatamisel on see mega vali.
See mäng oli nii hea. Seejärel tõid nad selle uue värskenduse, mis lähtestas kõik tegelased, mille olin juba ostnud. Uus täiendussüsteem on naeruväärne. Lisaks maksid nad nüüd need preemiad, mille saite pärast nii paljude korruste maksmist. Keegi ei taha maksta 150 dollarit, et saada 25% tervise eest tagasi, kui see varem oli tasuta. Läks allamäge. Ei mängi enne, kui nad vähemalt viimase probleemi lahendavad. Pole väärt aega ega palju ruumi, mis teie telefonis võtab. Rääkimata meeletust reklaamide hulgast.
Eelmine versioon oli ok, seda mängiti võrguühenduseta, et vältida mõnede tõeliselt kohutavate ja meeleheitel arendajate pidevat reklaamirämpsposti. Kuid uus värskendus kustutas tuhandeid mängusiseseid valuutasid, mis kulutasid sisu avamiseks. Nüüd olete sunnitud vaatama reklaami või maksma iga kasutuse eest mitu taset valuutat. Lukustatavatel tegelastel olid boonusvärskenduse jaoks algrelvad. Nüüd, isegi pärast avamist ja täiendamist, paneb see nende ainulaadse relva lihtsalt reklaamide vaatamiseks, kui soovite seda kasutada.
Reklaam pärast iga taset muudab selle mängu igavaks. See on suurepärane mäng, kuid kui ma pean pärast 6-10 sekundit mängu vaatama reklaami, pole mängu mängimisel mõtet. Põhimõtteliselt on see rohkem reklaami kui mänguaeg. Desinstallitud.
Stealth Master: Assassin Ninja Aksiyon kpf
See on ok, kuid mängus olevad relvad on prügikast. Amb ja snaipripüss teevad sama laskeulatust JA kahju kui teised relvad, kuid need tulistavad veidi aeglasemalt. Mulle meeldib, et neil on erinevad võimed. Mängu huvitavamaks muutmiseks peaksite relvi vahetama. Ja võib-olla enne kui asute tasemele, võite oma arsenali täiendamiseks kraami osta. Ja vastik kui valvur võime on prügikast.
Reklaamid ilmuvad keset tasemel, mis rikub kogemuse. Ärge raisake oma aega sellele.
Suurepärane väike mõttetu mäng. Nautisin seda täiega. Pidin selle siiski installima, sest see külmus pärast iga reklaami. Häbi. Mulle väga meeldis.
Peab võimaldama salvestatud andmete salvestamist teenusesse Google Cloud. Kaotasin telefoni vahetamisel kõik edusammud ja raha
Tarbetud kohandused iga kord, kui midagi ette võtate. Ma ei saa mängu täiendusega täpselt nautida iga kord, kui liftiga üles lähen või missiooni täitn või missiooni vastu võtan
Mäng algas suurepäraselt! Seejärel hakkasid tõrked juhtuma pärast Donald Trumpi naha ostmist. Samuti oleks parem, kui teil oleks võimalus kasutada pahalaste relva pärast nende mahavõtmist, arvestades, et taseme alustamisel ei saa te relva valida
Mäng on selle jaoks korralik. Mina isiklikult ei kasuta mängu mängides oma andmeid ega WiFi-ühendust, seega ma ei näe reklaame. Mulle ei meeldi "leida nad kõik" missioonid, lisaraha on tore, kuid mitte seda väärt. Lisage rohkem õhku ja pange need rohkem reageerima lähedal asuvatele tulistamistele, samuti kui lõhute mööbli või lillepotte nende läheduses. Kaamerad peaksid suutma tuvastada ka surnukehi.
Üldiselt hea mäng. Leidsin mängust vea. Kui vaenlane on surnud 4-kohalise parooli lähedal, siis pool paroolist peidetakse, kuna tema surnukeha katab 4-kohalise parooli, mis on kirjutatud põrandale.
Ad Simulator 2021. Ma saan tasuta mänge, mis vajavad reklaame. See on mäng, kus kulutate reklaamide vaatamisele sama palju aega kui mängu mängides. Ja seda ilma valikulisi reklaame vaatamata. Tegelik mänguviis on parimal juhul okei, kuid aegub üsna kiiresti.
Hea mäng, kuid asi on selles, et reklaame on palju, kuid leidsin võimaluse neist lahti saada, pannes lihtsalt lennukirežiimi
Stealth Master: Assassin Ninja Akcija xcc
Raidi lõpus olevad rüüstamiskastid näitavad protsentuaalset tõenäosust uue tegelase saamiseks. Need numbrid on valed, mille eesmärk on meelitada teid reklaame vaatama. Pärast seda, kui mind on korduvalt petetud, otsustasin protestiks mängu desinstallida. Pange tähele, ma ei vaadanud lähtekoodi, see on puhtalt anekdootlik ja see võib olla lihtsalt VÄGA halb õnn. Igal juhul ei soovi ma seda mängu enam mängida. Täname, et leidsite aega minu tagasiside läbimõtlemiseks
See oleks lõbus mäng, välja arvatud see, et minu selfie-kaamera alla ilmub reklaamiakna sulgemise nupp X, reklaamiakna sulgemine on peaaegu võimatu. Super pettunud 😞
Päris hea mäng, millega siin-seal aega surnuks lüüa. Palju reklaame, kuid täiesti f2p.
Alguses oli see ülilõbus, kuid olen kõigist mängijatest maksimumi võtnud ja stseenid on kogu aeg samad. Ma ei saa seda enam isegi avada, aga see on hea, sest olen neid tasemeid miljon korda mänginud.
Installitud ja desinstallitud vähem kui 3 minutiga. Kuulutusi on niiiiiiiiii palju, see on naeruväärne. Ei ole seda väärt.
Mulle väga meeldib see mäng, kuid see ei tööta enam minu Android-telefonis. Proovisin seda kaks korda desinstallida ja uuesti installida ning see ei tööta ikka veel. 5 tärni, kui see siiski töötas
Lõbus, kuid liiga palju reklaame ja isegi mitte võimalust neid ostu kaudu keelata. Saatuslik viga
Olin seda mängu mänginud ja armastasin seda kuni värskenduseni. Nüüd on see reklaamidest nii täis, et ei tasu edasi mängida. Desinstallitud.
Suurepärane mäng ... kuni see muutub niiii korduvaks samade korruste puhul, millel on vaid väike erinevus paigutuses ja kujunduses.
Stealth Master: Assassin Ninja پرتحرک kzcy
Mulle meeldib see mäng, kuid mul on kaks probleemi. Esimene on "65%" võimalus saada punase rinnaga kangelane, millest olen 5 avanud, et proovida Trooperit või Sami hankida. Minu teine probleem on see, et tornid või "kaamerad" tulistavad liiga kiiresti, isegi tehase versiooniuuenduse korral võivad nad teid ikkagi tulistada. Nüüd on mul täielikult uuendatud Nightbat, kuid mulle meeldivad sellised inimesed nagu Lora või Blaze, kuna nende ründekaugus või passiivne võimed teevad rohkem kui tema.Nagu Blaze'i tulekerad muutuvad süteks.Palun parandage need probleemid.
Rakendus ei laadita ja ma ei taha oma edusamme kaotada Mulle meeldib väga rakendus vihkan lisasid, kui sa ei taha lisasid vaadata, aga tahad midagi poest saada, mida pead vaatama lisasid seal liiga palju neist on see tasuta mäng, mitte loteriirakendus
See rakendus on suurepärane, juhtnupud on sujuvad. Ma vihkan seda, kui kaua kulub taseme tõusmiseks, mis lihtsalt tähendab, et saan rohkem mängida, mis pole kohutav
Armastan seda mängu, kui mängin oma Iphone 10-ga, sest see ei viivita. kui ma kasutan oma teist telefoni, siis see doseerib, kuid see on minu telefoni tõttu. Kuid ma saan mängida ka, ma armastan seda mängu, et eetri ja lõbususe võitmine on lihtne.
Olen kindel, et see on suurepärane mäng, kuid see ei laadiks üles ja niipea, kui ma ekraani puudutan, sulgub see ja lööb mu välja. 🤷♀️ pole õrna aimugi, kas mäng on hea või mitte.
Battle Run and Gun Akcja cka
See on lõbus kontseptsioon. See on meelelahutuslik ja kiire, kiire tempoga mäng. Kuid iga taseme järel lisamine on täiesti hull. Eriti kuna tasemed on vaid sekundid. See ei pane mind tahtma sealt MIDAGI osta. Lihtsalt halb turundus.
Ütleb, et saate seadetes isikuandmete jagamise välja lülitada, aga ma otsisin kõikjalt ja ei leia midagi. Mäng on ok, kuid paljude reklaamide puhul ei tasu kindlasti oma telefoni iga kord lennukirežiimi panna, et reklaame ei kuvataks. Saate reklaame nii mängu keskel kui ka taseme läbimisel ja sunnib teid lõpuni vaatama
Ma armastan seda! Kuid osad, kust saate selliseid esemeid nagu tervis ja relvad, ei tööta. Minu mäng jätab selle mingil põhjusel vahele
Mäng ei laadita ja mul oleks tõenäoliselt teisi vastuseid, kui see laadiks, näiteks kõik räägivad nii paljudest lisamistest ja muudest asjadest, kuid praegu hindaksin "5/5 ei soovitaks", loodetavasti saate selle parandada, kuna see on tõenäoliselt uus mäng ja kui seda pole ja kui see on juba mõnda aega turul olnud, siis soovitaksin teil saata see kellelegi, kes selle parandab, tänan lugemast, et saada vastuse. 🙃
Parem mobiilimäng kui enamik ja päris lõbus, kuid need kellade reklaamikastid on pettused. Väidetavalt on tegelase saamise tõenäosus 50 protsenti, kuid andmete põhjal pole see lihtsalt tõsi. Tõesti tüütu
Sa ei saa 20 sekundit ilma reklaamita olla. Rikub muidu lõbusa mängu ära. Bossivõitlused on samuti korduvad ega paku väljakutseid.
Stealth Master: Assassin Ninja פעולה iao