Post by agpucriveta on Feb 22, 2022 12:36:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu – My Virtual Pet Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu – My Virtual Pet Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu – My Virtual Pet Cat 2022 version ▞▞▞
Niyə bu oyunda xəstəxananı çıxardın? Zəhmət olmasa xəstəxanaları və digər maraqlı bazarları əlavə edin
Rəngarəng lehenga və yaxşı məhsul keyfiyyətinin çox yaxşı keyfiyyəti və kömək etmək üçün keyfiyyətli məhsul
Çox gözəl və əyləncəlidir, indi bu proqramı quraşdırın, təşəkkür edirəm
bu oyun gözəldir və mən bu oyunu bəyənirəm. AMMA bu oyunda bütün paketlər kilidlidir, heç kim açılmır, spa, yuxu, sənət paketləri və s. Mən bütün paketləri istəyirəm. AMMA nə edirəm. 😟😟
Bubbu – My Virtual Pet Cat Gündəlik fit
Əla qrafika. Bubbu'nun nə istədiyini və ehtiyacını başa düşmək çətindir.
Muhtesem
Bu bubbu köhnə ildən bəri çox yaraşıqlı və fantastikdir və mən bu oyundan həzz aldım, çünki bu, həqiqətən sevimli və heyrətamizdir, indi mən indi oynamaq istəyirəm.
Bubbu – Το Εικονικό Κατοικίδιο Εύκολα fhso
Bu oyun çox əyləncəlidir, lakin Bubbu həqiqətən ehtiyaclıdır. Hər gün qayıtmalısan, yoxsa ona qayğı göstərilməyəcək.
Bu çox darıxdırıcıdır, etdiyiniz hər şey bir pişiyə qulluq etməkdir
Yaxşı bir oyundur, bu oyunu bəyənirəm
Sizə uyğun olan Qəşəng Klaviatura Mövzuları! Malayalam Klaviaturasını sınayın! #Malayalam Keyboard-u bit.ly/Malayalam-Keyboard-dan endirin
həkimə və diş həkiminə nə olub??? mənim uşaqlarım onu geri gətirməyi sevdilər
Bu oyun əyləncəlidir, bir az darıxdırıcıdır, yaxşı ki, ona 3 verin. Ümid edirəm ki, bu oyundan zövq alacaqsınız
Kilidi açılmayıb, yəni 5 ulduz verirəm
Mən bu oyunu çox sevirəm və kiçik qardaşım da buna nifrət etdiyim yeganə şey odur ki, onu çox uzun müddət yatmağa aparmalıyam! Mən onun qısa olmasını istəyirəm, zəhmət olmasa, qısa edə bilərsiniz? Əgər sən istəsən! Amma bu, əla oyundur, ona görə də onu sevirəm!
Adını daha uyğun birinə dəyişdirsəniz, onu 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm!
Mən bu proqramı çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox sevirəm bu çox şirindir. Bunu 100% yükləməyi məsləhət görürəm
Bubbu – My Virtual Pet Cat নৈমিত্তিক kqk
Bu oyunu sevirəm! O qədər əyləncəli və öyrədicidir, onun reklamları yoxdur, mən bu oyunu çox bəyənirəm, çox əyləncəlidir! 💗
Hb
Uжасная игра
Əvvəllər bu oyunda xəstəxana var idi, amma indi orada deyil, lütfən, onu saxla və yaxşıdır
Məncə, bu oyunlar darıxdırıcı deyil
Çox yaxşı oyun Hərkese təfsiyə edirəm
Bu oyunu illərdir oynamısınız və siz onu çoxlu əlavələrin silinməsi ilə məhv etdiniz
Bütün tərəqqi və səviyyələrim itirildi. Google oyun oyunları hələ də mənim tamamlanmış nailiyyətlərimi və davam edənlər üçün %-ni göstərir, lakin oyun bu irəliləyişi buluddan birləşdirə/endirə bilmir. Bu düzəldilsə, təşəkkür edirəm, bu * kiçik uşaqlar üçün sevimli oyun idi.
Cox gözəl
Bu oyun Möhtəşəmdir!!! Bu oyunu bəyənirəm 👌 Və ev heyvanları çox şirindir ❤💙💚💛💜 Biz ev heyvanımızın rəngini də dəyişə bilərik!! Mən bu oyunu çox sevirəm 💝
onun sevimli və hər şeydən başqa, xahiş edirəm həkim oyunlarını geri gətirirəm və mən iksir alanda o, sadəcə olaraq pul itkisini aradan qaldırır və sərt və ya başqa bir şey demək deyil, lakin bu, digər versiya ilə müqayisədə bir cırmaqdır, daha yaxşı idi. bu🙄
Onlar demək olar ki, heç bir iş görmürlər və mən bunu necə deyəcəyimi belə bilmirəm, bu adlanır mən ona üç ulduz verdim, çünki bu mənim xoşuma gəlir, amma çox qəribə bir oyun növüdür. və mənim cəmi 7 yaşım var blah blah blah hahaha blah blah bu oyun çox qəribədir blah blah blah blah blah blah blah blah
bu oyunlar çox gözəl amma bəzən darıxdırıcı olurdu
Ela
O şirindir :!
Bu çox cazibədardır! Mən onu indicə yüklədim və artıq əylənirəm! Mən həmişə bir pişiyə qulluq etmək istəyirdim, amma bir xəstə almağa pulum olmasa belə, sadəcə virtual pişik oyunu oynayın! Onun son dərəcə cazibədar olması xahiş edirəm bunun hamster versiyasını hazırlayın! Mən onu 5 ulduzdan çox qiymətləndirirəm, 5-dən 100-dür
Bubbu – My Virtual Pet Cat Pro příležitostné hráče zgn
Oyun gözəldir .Amma çox gözəl deyil . Buna görə 2 ulduz verirəm. Bubbu çox pisdir. Zəhmət olmasa, özünü oynatma.
Mən spa hamamı üçün videoya baxanda O, MƏNİ HAMMADAN ÇIXDI VƏ BİLİLDİ🤬🤬🤬🤬
Çox yaxşı və çox gözəl
Animal Warfare Стратегии larf
Bu gözəl oyundur və bu oyunu çox bəyənirəm, əyləncəlidir və məni güldürür
Bu oyunu sevirəm. Düşünürəm ki, gözəllik salonu kimi yeni bir xüsusiyyət var. Amma indi xəstəxana deyil, amma xəstəxanaya da getməyəcəyik
Dis ƏYLƏNİR😸 Amma çox gecikmə